Sæt gang i gnisten mellem dig og din partner igen

I et forhold vil det altid gå op og ned, men der bør altid være en eller anden lille gnist mellem dig og din partner. Hvis du føler, at den er forsvundet, kan det skyldes, at både du og din partner ikke gør nok for at vedligeholde den. I kan nemlig sagtens gøre nogle ting for at sætte gang i gnisten igen.

Tag på romantisk get-away

Hvis I går derhjemme hver dag, er det klart, at der opstår rutiner og vaner, hvilket ikke er det mest romantiske i verden. Hvis I vil sætte gang i gnisten og romantikken mellem jer, kan det hjælpe at på en lille get-away. Det kan være en weekend i spaophold, en tur til en storby i Europa eller noget helt tredje. Det der sker, når I kommer væk hjemmefra er, at I ikke skal tænke på arbejde, tøjvask, madlavning eller noget i den stil. Det eneste I skal have fokus på, er hinanden og jeres kærlighed.

Der vil automatisk opstå en eller anden gnist, når I går og glæder jer til en tur sammen, og I så endelig kommer afsted. Det er noget, som alle par burde gøre noget oftere. I føler måske ikke, at I har så meget tid til det, men det handler bare om at prioritere sin tid anderledes. Alle kan finde tid til at være en weekend væk hjemmefra.

Introducer jer selv for noget frækt legetøj

I et forhold har sexlivet rigtig stor betydning. Hvis sexlivet ikke fungerer, går det ud over forholdet og omvendt. Det kan være, at én af jer eller jer begge er begyndt at føle, at det ikke længere er spændende. Måske er der gået lidt rutine i den. Når det gælder lige præcis et sexliv, skal der gå alt andet end rutine i den, for så er det, at det begynder at blive kedeligt.

Hvis I vil pifte tingene lidt op, skal I springe ud i at gøre noget helt nyt. I kan f.eks. tage en snak om, hvad I hver især synes virker spændende. Allerede der kan det sætte lidt gang i gnisten. Første skridt er altid at snakke om det, for ellers vil I bare fortsætte med at køre ud af samme kedelige spor.

Hvis I gerne vil prøve noget nyt, kan I f.eks. introducere jer selv for noget frækt legetøj. Der findes rigtig meget sexlegetøj, der er specielt egnet til par. Hvis I kaster jer ud i det, vil I pludselig mærke den der gnist. Det bliver mere og mere populært med sexlegetøj blandt par, hvilket vil sige, at udvalget også kun bliver større. Der er altså rigtig mange forskellige ting, I kan prøve sammen. Kig eksempelvis på Purepleasure.

Det kan også være, at I vil prøve noget helt andet, men det finder I kun ud af ved at snakke sammen om det. Måske der ikke er behov for mere end et sæt frækt undertøj.

Glem ikke den uskyldige flirt mellem jer

Når I har været sammen i et godt stykke tid, er I blevet sikre på hinanden, hvilket I ikke var lige så meget i starten. I starten er det hele lidt usikkert, og du gør alt for at imponere den anden. Det vil også sige, at du flirter lidt ekstra, går ekstra meget op i at se godt ud osv. Den slags stilner stille og roligt af, når I har været sammen længe. Men hvem siger, at det skal gøre det. Selvom I har været sammen længe, skal I stadig huske den der uskyldige flirt. I må stadig gerne gøre jer ekstra lækre for den anden nogle gange eller være ekstra flirtende. Det er netop den slags, der kan sørge for, at gnisten mellem jer hele tiden er der.

Vis din kærlighed igennem overraskelser

Hvem kan ikke godt lide en sød overraskelse fra en, du holder af? Det viser, at vedkommende har tænkt lidt ekstra på dig og brugt tid på at arrangere noget specielt til dig. Derfor er det også helt perfekt at gøre noget mere, hvis du vil sætte gang i gnisten mellem dig og din partner. Når du overrasker din partner, vil han/hun virkelig kunne mærke din kærlighed.

Overraskelser kan være rigtig mange ting. Du kan arrangere noget større, men det er lige så vigtigt med de små søde overraskelser i hverdagen. Det kan være alt fra at arrangere en weekendtur til at skrive en sød note på køkkenbordet. Når du gør nogle overraskende og søde ting for din partner sådan helt ud af det blå, kan det ikke andet end at falde i god jord hos den anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *