Sådan får du en god seng til en rimelig pris

Det er jo ingen hemmelighed, at det er ret pebret at investere i en seng af en god kvalitet. På den anden side er det virkelig fornuftigt at investere i sådan en. Vil du gerne anskaffe dig en seng af en god kvalitet, men har du ikke midlerne til det, eller vil du bare gerne spare, hvor du kan, så må du tænke lidt ud af boksen.

Det kan godt lade sig gøre at finde en seng til en mere fornuftig pris. Du skal bare se dig godt omkring efter de gode tilbud.

Når prisen er vigtige end sengemodellen

Når du er på jagt efter det gode tilbud på en seng, så kan du ikke nødvendigvis være så kræsen, at der er en bestemt type seng, du går efter. I så fald kan der komme til at gå rigtig lang tid, inden den konkrete seng kommer på tilbud – hvis nogensinde.

Det giver mere mening at tænke den anden vej rundt. Altså; jeg vælger den seng, der kommer til den rette pris. Derfor må du søge bredt, når du leder efter en kvalitetsseng på tilbud. Men generelt kan det siges, at det er billigere at købe en god boksmadras og et solidt sengestel, end det er at købe en god kontinentalseng eller elevationsseng.

Det vil altså sige, at hvis du er på udkig efter en rigtig god seng, men ikke er klar til at betale en mindre formue for den, så skal du købe et sengestel og en boksmadras der passer til stellet. Du kan også vælge bare at købe en boksmadras med ben, så slipper du for udgiften til senge stellet. Vejle24.dk har udgivet en rigtig god artikel om netop dette.

Hvordan finder jeg de gode tilbud?

Der kan være flere strategier, du kan vælge, når du skal finde det gode sengetilbud. Du kan for eksempel holde øje med de webshops eller fysiske butikker, der sælger senge. De har af og til nogle gode slagtilbud, som er værd at gå efter.

Du kan også gå mere bredt efter de generelle udsalgsperioder som januar og juli. Er du mere tålmodig kan du gå efter nogle helt crazy gode tilbud, der kan komme på Black Friday.

I forhold til de former for udsalg så fejler sengene ingenting, de er bare sat ned. Det sker jo generelt for at skabe mere plads i butikkerne. Senge fylder en del i butikken og på lageret, så derfor er det nødvendigt at tynde ud i dem af og til. Det kan jo komme dig og din økonomi til gode.

Nogle butikker tilbyder også kunderne at købe en seng på en rentefri afdragsordning. Det kan også være en god måde at købe et kvalitetsprodukt på, når budgettet er stramt.

Der er i det hele taget flere måder, du kan få en ny seng på, der ikke sprænger dit budget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *